Atentionare
Va rugam sa parcurgeti acest document cu atentie.

UNISCAN.RO nu poate fi facut raspunzator in nici o masura, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai prin folosirea informatiilor furnizate de UNISCAN.RO.

Termeni si conditii de acces a siteului Uniscan.ro
Prin accesarea siteului Uniscan.ro aflat la adresele http://www.uniscan.ro,  http://thinkerbella.ro si http://activelearningcenter.ro , denumit in continuare "Uniscan.ro", sau prin orice alt fel de accesare a continutului acestui website, sunteti tinut sa respectati termenii documentului de mai jos asupra caruia ati fost de acord.
Acest website este mentinut si actualizat de catre SC UNISCAN GRUP EDUCATIONAL SRL.

In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti Uniscan.ro si sa nu mai accesati acest site. Orice acces al Uniscan.ro va fi consideram, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.

1. Protectia proprietatii intelectuale
2. Utilizarea contului dvs. si a continutului "Uniscan.ro"
3. Suspendarea accesului
4. Inregistrare, parole si responsabilitati
5. Confidentialitate
6. Lipsa a garantiei, si declinari de raspundere
7. Forta majora
11. Diverse
12. Lege aplicabile si jurisdictie


1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul Uniscan.ro apartin Uniscan Grup Educational SRL si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele Uniscan.ro fara a detine o permisiune scrisa din partea Uniscan.ro.

2. Utilizarea contului dvs. si a continutului Uniscan.ro
Puteti copia si printa continutul Uniscan.ro doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. Cu expectia celor spuse mai sus, Continutul Uniscan.ro nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.
Orice utilizare a continutului Uniscan.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului Uniscan.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: bookshop@uniscan.ro.

3. Suspendarea accesului
Uniscan.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la contul de acces Uniscan.ro sau la Continutul Uniscan.ro sau la o parte a acestui continut.

4. Inregistrare, parole si responsabilitati
Accesul dvs. la contul de utilizator Uniscan.ro este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Uniscan.ro nu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa va deconectati ("log off / sign out") din contul dvs. la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare. Va sfatuim de asemenea, sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in siteul Uniscan.ro
Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (in cafenelele internet, spre exemplu).
Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, Uniscan.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre.

5. Acord de confidentialitate
Informatiile pe care dvs. le furnizati despre dvs. catre Uniscan.ro vor fi folosite doar in concordanta cu termenii de Confidentialitate ai Uniscan.ro.

6. Lipsa a garantiei si declinari de raspundere
Desi in fiecare moment Uniscan.ro face eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii informatiilor publicate in site, Uniscan.ro nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau a produselor si serviciilor aparute sub egida Uniscan.ro. Uniscan.ro nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca Uniscan.ro va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.
La cererea Uniscan.ro, sunteti de acord sa exonerati de raspundere Uniscan.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

7. Forta Majora
Uniscan.ro, afiliatii sai si in general, furnizorii de informatie catre Uniscan.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de Uniscan.ro, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Uniscan.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Uniscan.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Uniscan.ro, erorile de operare, greva, etc.

8. Diverse
Schimbarea termenilor prezentului acord. 
Uniscan.ro este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa, Uniscan.ro va va notifica prin intermediul emailului schimbarile intervenite. Accesul in site si folosirea serviciilor Uniscan.ro dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

Publicitatea si continutul furnizat de alte parti. 
Parti ale continutului inclus in Uniscan.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Uniscan.ro are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului Uniscan.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Uniscan.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Uniscan.ro nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din Uniscan.ro.

Notficari 
Orice notificare catre Uniscan.ro trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in prezentul document.

9. Legea care guverneaza acordul
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

Va multumim,
Echipa Uniscan.ro 

Scroll