Atmosfera de basm a copilariei, carti de limba engleza si jocuri in Magazinul Tinkerbella!

Uniscan Grup Educational, reprezentant al Editurii Express Publishing si al Brandului Spiegelburg- Germania, in Romania, va invita in Magazinul Tinkerbellla din Mall Promenada, sa descoperiti o lume de basm si o gama variata de materiale educationale!

Tinkerbella are la baza un concept tematic prin care va pune la dispozitie jocuri simbolice si educative pentru copii, accesorii bebelusi, articole si accesorii imbracaminte, rechizite si papetarie, accesorii scolare, decoratiuni interioare si articole de petrecere. Toate acestea fac parte din colectiile Printesa Lillifee, Capitanul Sharky, Cei Sapte Prieteni, Micii Gradinari, Prietenii Cailor si Rebella, pe care copiii le vor indragi cu siguranta.

Linia de produse "Printesa Lillifee",special conceputa pentru fetite, este formata din articole colorate din povestea Printesei Lillifee, o fetita care traieste in gradina de flori a unui castel. Plina de energie si foarte optimista, Lillifee nu merge doar la Scoala Magica, ci si ajuta animalele si plantele care traiesc in regatul ei. Seara, ea aprinde stelele pe cerul noptii, iar dimineata saruta florile. Mini-troller-ul, ghiozdanul si toate rechizitele scolare din colectia Printesei le vor colora  fetitelor timpul petrecut la scoala, iar puzzle-urile, cuferele, mingea, bagheta magica, umbrela si mini-bijuteriile vor crea o atmosfera de basm, pentru timpul liber al domnisoarelor.

simona poze office 055 Colectia Capitanului Sharky si a echipajului sau de pirati este special conceputa pentru baieteii carora le plac aventurile incitante si pline de voie buna. Produse precum costumul de pirat, palaria, pistolul, pansamentul, cufarul comorilor, jocurile si puzzle-urile, dar si rechizitele scolare sunt cele prin care copiii, fani ai piratilor, dau viata povestilor pline de fantezie si chef de joaca.

Pentru a imbina jocul si invatatura, tot in cadrul Magazinului Tinkerbella gasiti materiale pentru invatarea limbii engleze, produse de Express Publishing: cursuri de limba engleza pentru prescolari, scolari si adulti; literatura adaptata in limba engleza; cursuri de gramatica, precum si materiale pentru pregatirea examenelor Cambridge, IELTS; TOEFL, KET si PET; carti de metodica predarii limbii engleza pentru profesori; de asemenea, toate materialele de limba engleza au suport Audio/Video, DVD-uri, Ie-Book-uri, dar si softuri educationale.

Va asteptam cu drag sa descoperim impreuna povestile magice din magazinul Tinkerbella!

Scroll